пʼятницю, 6 квітня 2012 р.

Хто став найзавиднішим нареченим Рівного? Коментар переможця

Матеріал ogo.ua
Голосування за "НайзавиднішОГО нареченОГО РівнОГО" завершене. Треба відзначити, що боротьба між нареченими виявилася досить напруженою. Двоє конкурентів ніяк не хотіли поступатися один одному. Та істину встановили відвідувачі сайту. Отож, за результатами відкритого інтернет-голосування у рейтингу "Найзавидніший наречений Рівного" переміг головний редактор обласної газети "Сіті Рівне" Олександр Поліщук (Дядько Пол).
За нього проголосувало 1145 відвідувачів порталу OGO.ua.

- Сама участь в подібному рейтингу вже є показовою, - зазначив переможець. - Думаю кожному нормальному чоловіку було б приємно дізнатися, що його ім'я фігурує в переліку найжаданіших чоловіків краю. З іншого боку, всі ми розуміємо, що даний рейтинг, як і його переможці, є досить суб'єктивно "найзавиднішими", адже в голосуванні брала участь всього лиш локальна інтернет-аудиторія. Тож логічно я, незважаючи на перемогу, до нового титулу ставлюся без фанатизму, хоча, зізнаюся, приємно, що виграв. Замість висновку скажу, що, як показало голосування, необов'язково володіти статками, щоб чогось досягнути. Достатньо просто мати голову на плечах, повагу і довіру від людей - і результат не забариться!

На другому місці із невеликим відривом - студент Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого", син голови Рівненської облради Юрія Кічатого Димитрій Кічатий. За нього проголосували 1082 відвідувачів.

Зі значним відставанням, та все ж потрапив у трійку завидних женихів Рівного голова секратеріату РМО ВО "Свобода" Гомон Олександр із результатом у 215 голосів.

А тепер найцікавіше - приз переможцю. Він, як і сам рейтинг, оригінальний та екзотичний. Найзавидніший наречений Рівного за версією відвідувачів порталу OGO.ua виборов сертифікат на відверту фотосесію від рівненського фотографа Юрія Бикова!

Тож уже незабаром читачі порталу зможуть максимально оцінити найзавиднішого нареченого Рівного.

Результати голосування та фото його учасників залишаються відкритими для перегляду та коментарів.

Від автора: частина того, що я хотів сказати з цього приводу - у коментарі. Додам, що цей рейтинг для мене був забавкою, де можна було перевірити себе не міцність, друзів - на вірність, ворогів - на пильність. Вдячний за цей організаторам.

Усвідомлюю, що якби переможці відбиралися експертами, наприклад групою відомих, жаданих та успішних жінок Рівненщини, результати були б докорінно іншими. Точно більш схожими на рейтинг найзавидніших наречених Києва, де основним фактором "жаданості" є його матеріальний статок та публічність. Зрештою, це цілком логічно.

Як альтернативу цьому рейтингу, я пропонував би його організаторам - видавничому дому "ОГО", після проведення подібного голосування для жінок (визначення найжаданішої панянки Рівненщини), провести наступне експертне голосування. Кожна учасниця жіночого рейтингу із аналогічного чоловічого списку обирає п'ятірку найбільш підходящих для цього звання, на їхню думку,  парубків. Водночас чоловіки за такою ж схемою визначають найжаданіших жінок. Організатори підбивають підсумки анкетного голосування і оголошують результати.

Таким чином результати можна буде вважати максимально об'єктивними, адже, як на мене,  ні в кого не виникне сумнівів щодо компетентності експертів. Водночас, пропоную результати інтернет-голосування вважати проміжними або віднести їх до категорії "Найзавидніший/ша наречений/наречена Рівного за версію інтернет-голосування на порталі OGO.UA". Справедливо? Авжеж так.

Як ліричний відступ хочеться зауважити, що критеріями вибору, на який мали б зважати експерти, мають стати не лише зовнішні дані учасників ("Ах какой красавчік!.."), а наявність власного (!) фінансового статку, приналежність до відомих родин (владних, бізнесових, культурних кіл тощо) та публічність (відомість) особи.

Тематика рейтингу не є новаторською, тож варто слідувати тим принципам відбору, які за основу беруть організатори подібних речей в столиці України та інших країнах. В нашому випадку перемагає той, в кого найбільше друзів в соціальних мережах. Подібні результати цілком логічно викликають якщо не сумнів, то обурення громадськості.

Сайту, де проходить визначення переможців, від подібного голосування лише плюс: відвідуваність ресурсу зростає, відбувається певний тимчасовий резонанс від обговорення відвідувачами результатів голосування.Але, заради об'єктивності і торжества справедливості, як на мене, необхідно переглянути принцип визначення переможців подібних рейтингів.

Я, блоггер, відомий в інтернет-колах як Дядько Пол та як адмін Українського молодіжного порталу bazika.ua, чітко усвідомлюю, що у зв'язку із публічною діяльністю у мережі інтернет від початку мав значну  перевагу на іншими учасниками голосування. Зважаючи на це рекомендую порталу OGO.UA дослухатися до моїх пропозицій, викладених вище, та провести експертне голосування.

Зрештою, мені, як учаснику рейтингу, хочеться знати, чого вартує моя кандидатура у переліку найзавидніших чоловіків Рівного за версією не людей, які знають Дядька Пола, а жінок, яких ОГО-портал включив до списку найжаданіших панянок краю.

Засвідчую свою повагу,
зі сподіванням на позитивну відповідь від ogo.ua,
Дядько Пол 





0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"