середу, 24 жовтня 2012 р.

Моя передвиборна програма

Передвиборна програма кандидата у депутати
в  одномандатному виборчому окрузі №152
Поліщука Олександра Петровича
Серед кандидатів в депутати Верховної Ради від Рівного я вкотре не знайшов людини, яка б представляла інтереси молоді і звичайних містян. Не знайшов людини, яку бачу на вулицях, в громадському транспорті, такої ж як я сам – людини з народу. За кого ж голосувати? За тих самих? Ні. З них вистачить. Треба щось змінювати.  І тому я висуваю свою кандидатуру. Не обіцяю «доступного житла», «підвищення стипендій і пенсій» чи «створення робочих місць для молоді». Але я обіцяю не уникати громади, не красти у неї, і докласти максимальних зусиль для того, аби не розчарувати виборців. Щиро вважаю, що тим, хто цьогоріч знову лізе до влади, слід дати дорогу молодим.

Я - кандидат, який не ховається за високими стінами і темними вікнами авто. Я той, хто не розчарує пустими обіцянками. Той, хто завжди на зв'язку. Журналіст, який у повсякденній діяльності захищає інтереси громадян і робить те, що інші тільки обіцяють.

Після обрання народним депутатом України відкрию «Бюро прийому скарг» від мешканців Рівного, діяльність якого фінансуватиметься із депутатських дивідендів. Воно стане альтернативою громадським приймальням і працюватиме щодня. Його місцезнаходження і контактні телефони будуть відомі кожному мешканцю Рівного. Усі зафіксовані він рівнян прохання, проблеми і скарги будуть опубліковані на спеціальному інтернет-сайті «Бюро прийому скарг». Щокварталу підводитимуться підсумки, скільки скарг (проблем, прохань) було прийнято і скільки з них вирішено або перебуває на стадії вирішення. Щоквартальні звіти публікуватимуться у Рівненських друкованих ЗМІ.

Таким чином громада Рівного чітко бачитиме, як працює делегований ними до Верховної Ради кандидат. Наскільки дієво він спроможний вирішувати не далекоглядні глобальні питання, а те, що болить виборцям вже і сьогодні.

До Верховної Ради я йду працювати. Працювати не на себе, не на державу чи партію, а на громаду міста. Я кандидат не від бізнесу, не від влади. Я кандидат від народу!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Давай Сашка, я вірю в тебе!

Анонім сказав...

+1

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"