понеділок, 30 березня 2009 р.

КАМЕНЮКОЮ У ВІКНО ТРОЛЕЙБУСА

Мало не перед носом журналіста „ЛЗ”, який повертався додому тролейбусом „трійка” ввечері, 30 березня, розлетілося скло вікна тролейбуса й обсипало скельцями пасажирів. Чимала каменюка, пролетівши біля скроні однієї з пасажирок, упала біля дверей тролейбуса.

Випадок трапився на вулиці Д. Галицького, навпроти аптеки №135 (біля магазину «Мономах»). Водій зупинив тролейбус, налякані пасажири повибігали на вулицю. На місці залишилася лише шокована жінка, яка, як зауважила кондуктор, у сорочці народилася. Якби каменюка пролетіла на кілька сантиметрів ближче до голови жінки, то... Поки громадянці допомагали струсити залишки розбитого скла, водій тролейбуса викликав міліцію.


Допоки чекали на правоохоронців, водій розповів журналістові, що це не перший подібний випадок: минулого тижня у тролейбуси третього маршруту летіло каміння аж 4 рази! Понеділкова пригода стала вже п’ятою.

- У цей тролейбус влучають уже вдруге. Першого разу поцілили у скло дверей. Проте воно не розсипалося, як вікно, адже на дверях наліплено рекламу, яка й затримала осколки, – сказав водій.

Оглянувши розбите вікно, водій сказав, що на його заміну доведеться викласти декілька сотень гривень. Власне, для того й викликали міліцію, щоб зафіксували цей випадок, і щоб водієві не довелося платити із власної кишені.

- Усі рази камінь кидали з одного і того ж місця, навпроти аптеки №135. Звідти це робити найзручніше – пожбурив каменюку і зник у темряві, - зазначив водій. – Міліція нікого впіймати не може, та й, відверто кажучи, не дуже й рипається. Подейкують, що це нова забавка місцевих підлітків, які мешкають у районі радіозаводу. Мовляв, починалося усе з того, що взимку кидали сніжками по маршрутках і тролейбусах. А прийшла весна – сніг розтав, так от до чого додумалися!

0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"