понеділок, 3 серпня 2009 р.

ЛАМУ І ТІНУ КАРОЛЬ ВІДПРАВИЛИ НАЗАД

У неділю, 2 серпня, на рівненському стадіоні «Мототрек» мав відбутися концерт гурту Лама та Тіни Кароль в рамках благодійного проекту «Крок у майбутнє». Виступ зірок української естради скасували через дивовижну причину.

Квитки для дорослих коштували 60, а для дітей - 30 гривень. Навіть за такої умови на стадіон завітало лише близько тисячі відвідувачів.

Стартувати дійство мало о 17.00, проте розпочалося о 19.00 з виступів місцевих гуртів і виконавців. Подейкували, що початок затягнувся, бо організатори чекали на більше число глядачів. Музики, які виступали того вечора, розповіли журналістові, мовляв вони спілкувалися із організаторами на предмет затягування концерту. Як виявилося, у цей проміжок часу господарі дійства кинулися у місто допродувати квитки і навіть пропонували два квитка „за ціною одного” - за 60 гривень.


Тим часом на стадіоні оголосили, що зірки запізнюються через проблеми на шляхах (того дня у багатьох місцях дороги були перекриті у зв’язку з візитом патріарха Кіріла). А вже за кілька хвилин усіх присутніх на стадіоні глядачів повідомили, що запрошені зіркові гості, на жаль, не змогли дістатися до Рівного, тому концерт відміняється, а гроші за квитки можна забрати у касах.

Все б нічого, але в цей час за сценою… чохлили інструменти музиканти гурту Лама, який, за словами організаторів, «не зміг дістатися до Рівного». Здивувавшись, журналіст звернувся до одного з них за поясненнями. Клавішник вищезгаданого гурту Женя розповів прямо протилежне.

- Чому всіх запевняють, що ви не приїхали? Чому відмінили концерт?
- Організатори повідомили, що він не окупився, тому наш виступ відміняється (і Тіни Кароль також. – прим. авт.).

- То музиканти приїхали забрати інструменти, чи Наталя Дзеньків (вокалістка.- прим. авт.) також тут?
- Тут, вона зараз у машині. Ми ж думали, що виступатимемо. Змітаємо інструменти – і гайда звідси…

- Невже вам нічого не заплатили?
- Не заплатили. Виходить, дарма приїхали. Перед концертом на саундчеку (налаштування звуку. – прим. авт.) провисіли хвилин 45, усе вже налаштували, виходь - і співай... А тут бац - пів години тому звонять й кажуть, що відміняємо...

Офіційні коментарі люди із бейджиками - «організатори», які впродовж вечора ходили по стадіону, давати відмовилися. Власне, що коментувати? І так усе зрозуміло…

0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"