понеділок, 29 квітня 2013 р.

Скільки заробляють керівники Рівного?


Те, добре чи погано живуть люди в місті, залежить від його очільників. А для того, аби ці керівники гарно працювали, їх потрібно заохочувати. А хіба може бути для чиновника сильніша винагорода аніж матеріальна? Звісно, може. Наприклад, вдячність людей, прихильність електорату. Але коли їх не вистачає, то саме грошенята тішать чиновницьку душу, і від цього хочеться вдень й вночі думати лише про людей і їх добробут. Скільки ж отримують очільники Рівного за те, що невтомно дбають про рівнян? Які суми надихають їх плідно працювати на благо міста?

Відповідно до штатного розпису Рівненської міської ради, міський голова Володимир Хомко має чотирьох заступників.

Хмилецький Олексій Віталійович, заступник з питань діяльності виконавчих органів міської ради відповідає за сферу житлово-комунального господарства, обліку і розподілу житла, транспорту і зв’язку.
Кульчинська Галина Григорівна, заступник з питань діяльності виконавчих органів міської ради відповідає за сферу освіти, культури, фізкультури і спорту.
Фото з 7d.rv.ua
Васильчук Сергій Миколайович, заступник з питань діяльності виконавчих органів міської ради відповідає за сферу економіки міста, комунальної власності міста, побутового і торговельного обслуговування, громадського харчування, побутового обслуговування населення.
Фото ogo.ua
Філін Андрій Олександрович, заступник з питань діяльності виконавчих органів міської ради відповідає за сферу містобудування та архітектури, міжнародних зв’язків, стратегічного розвитку та інвестицій.
Розпочнемо з міського «гаранта». За минулий рік зарплата міського голови Рівного Володимира Хомка склала 109,060,81 гривень. Щодо премій, то найменшу очільник міста отримав торік в листопаді – 489,85 грн, водночас наступного місяця перед грядущими новорічно-різдвяними святами вирішив себе не утискати – у грудні отримав премію 6731,14 грн.
Нагадаємо, у 2010 році міський голова на займаній посаді отримав 115 853 гривні, а в 2011 році – 117 486 гривень.

Заступник міського голови Олексій Хмилецький у 2012 році заробив 125 071,63 гривень. З огляду на премії, найменш плідно Олексій Віталійович попрацював на початку року у січні, адже отримав всього 324,43 гривні. Водночас, 2012 рік завершив на мажорній ноті, отримавши у грудні премію вищу ніж в у свого начальника Володимира Хомка - 7138 гривень. У 2011 році за 12 місяців Хмилецький отримав 109 027 гривень.

Заступник міського голови Галина Кульчинська торік отримала 111 907,05 гривень. Найменша премія була нарахована заступниці у липні - 375,66 гривень. Традиційно для чиновників найбільша була у грудні – 7138 гривень. У 2010 році Кульчинська отримала 95 тисяч гривень, а в 2011-му – 99 578 гривень.

Заступник міського голови Сергій Васильчук у 2012 році напрацював на 101 294,38 гривень. Найменшу премію отримав в серпні – 324, 43 гривні, а найвищу в… ну ви зрозуміли в якому місяці в кількості  7138 гривень. Торік дохід Васильчука, як заступника міського голови, склав 90 964 гривень.

І насамкінець заступник очільника Рівного Андрій Філін, який у 2010 році заробив майже 71 тисячу гривень, в 2011 році отримав 87 378 гривень,  у 2012 році напрацював на 90 517,11 гривень. Найменша премія склала 713, 75 гривень у жовтні, найвища - здогадайтеся коли і в якій сумі.

Напевно, щоб заступники не образилися один на одного їм усім в грудні минулого року виписали премію в кількості 7138 гривень. Як то кажуть, увесь рік гарненько працювали, про народ думали, то й отримали винагороду. А міському голові цього місяця показово дісталася премія трохи менша. І всі задоволені!

Щоправда, грудневі суми навряд чи підпадають під формулювання «Преміювання міського голови та його заступників може здійснюватися за підсумками роботи у розмірі, що не перевищує 50 відсотків посадового окладу» - рішення Рівненської міської ради від 17.10.2006 р. №204 «Про впорядкування умов оплати праці міського голови та його заступників».
З усього видно, що торік дохід Володимира Хомка на посаді міського голови дещо зменшився. Водночас дохід інших заступників зріс. Також чітко помітна тенденція щодо збільшення зарплат в наших керівників. Отож, судячи з цього можна припустити, що цьогоріч перші особи міста отримають ще більший стимул працювати та думати про громаду.

Нагадаємо, у матеріалі відображений дохід очільників міста, який вони отримали із міської казни. Загальний річний дохід фактично кожного з них є більшим, адже чи не кожен отримує ще й різні дивіденди, проценти та інший дохід. Мається на увазі, офіційно. 

0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"