пʼятницю, 29 травня 2009 р.

ІНТИМ ЗА 2 ТИСЯЧІ ЄВРО

«Твій батько підійшов до мене, коли я стояла на зупинці й чекала на автобус», - пригадую, розповідала мама. Справді, колись молоді люди шукали собі пару в парках відпочинку, на дискотеках тощо. Нині для багатьох ця справа перемістилася у дещо іншу площину – в Інтернет. Журналіст «ЛЗ» спробував знайти пару у всесвітній мережі, замаскувавшись під двома профілями – хлопцем і дівчиною.

Місцем пошуків обрав найбільшу молодіжну соціальну мережу «В Контакті» (www.vkontakti.ru), що налічує більше 40 мільйонів користувачів з усього СНД. Все, що для цього знадобилося, - знайти у тому ж Інтернеті декілька фотографій симпатичних і нікому не відомих американських моделей (їх у «павутині» безліч), розписати вигадану інформацію про місце навчання, хобі, інтереси, дати рівненську прописку. Отож автор розпочав «полювання на кохання». Скажу, чим далі заходило, тим більше дивувався, допоки одна подія просто не шокувала.

Як першого шукача використав чоловічий профіль, якого назвав Жора Прохоров. Кандидаток шукав у групах інтересів, яких «В Контакті» десятки тисяч. Зазначу, що «притертися» до якоїсь кралі у соціальній мережі непросто. Частина проявляє інтерес до співрозмовника лише на початку розмови - «як ти мене знайшов?», «звідки знаєш?» тощо.

Якщо виявляється, що це не спільний знайомий (-а) навів, та одразу ж втрачає інтерес, стає підозрілою. У більшості випадків розмова перетворюється на питання-скупа відповідь, допоки дівчина просто не зникає по-англійськи. З однією панянкою переписувалися на стіні її профілю. Це запримітив один із її залицяльників і одразу приревнував. Почав писати в особисті повідомлення Жорі Прохорову (тобто мені) погрози та переконливі прохання відчепитися від предмету його обожнювання. Ще частина гарненьких дівчат просто не відповідали на наші «Привіт!», «Як настрій?» тощо.

Скидалося на те, що увагою не обділені й таких, як наш Жора, у них немало. Мова йде про осіб жіночої статі модельної зовнішності. Звичайні ж дівчата на контакт ідуть, але лише на рівні Інтернету. Намагався домовитися про зустріч, проте жодна не погодилася, мовляв, треба прибрати в домівці, зустрітися з подругою, зайнята тощо. Хоча деякі співбесідниці виявилися доволі цікавими особистостями, з якими просто приємно поспілкуватися. Таким чином, після трьох днів пошуків долі (можливо, замало часу) Жора Прохоров так і залишився самотнім.

Куди цікавіша історія із жіночим профілем, який я назвав Ірина Смоляр. Тільки-но зареєструвався у вищезгаданій соціальній мережі, у друзі почали набиватися хлопчаки та чоловіки (поважного віку). Буквально за дві години перебування на сайті без жодної ініціативи з мого боку на Ірину звернули увагу близько десяти чоловіків. Яким чином так швидко виявили «наживку», чесно кажучи, до кінця не зрозуміло. Тим не менше, повідомлення, на кшталт «Будьмо знайомі», «Я думав, таких красунь не буває!» тощо сипалися одне за одним. Уже за півгодини ці переписки закінчувалися логічним запрошенням на каву або на морозиво. Відмовив тими ж словами, якими відхиляли пропозиції Жори Прохорова дівчата. До слова, знайомилися не лише рівненські молодики.

Так я познайомився із двома росіянами та іранцем, який, здалося, просто додавав до списку друзів усіх гарненьких дівчат, на яких натрапляв «В Контакті».

Наступного дня Ірина (а точніше, журналіст хД) познайомилася з парубком із Києва, який працює моделлю. Той розповів, що бував на багатьох подіумах на показах мод, навіть знімався у декількох кліпах, серед яких відеоробота гурту «Не Ангели». Він запропонував познайомитися ближче, сказав, що може приїхати до Рівного наступного тижня. Довелося розбити йому серце, оскільки зустріч із бородатим журналістом його, напевне, аж ніяк не втішила б. Цього ж дня знайшовся і користувач, який написав, що наша Ірина несправжня, мовляв, це напевно так розважаються малолітні діти. Кульмінацією затії став третій день.

Увечері на контакт вийшов загадковий молодик. Познайомившись, запитав, чи не хоче Ірина насолодитися золотим життям. Перша думка – сутенер шукає наївних дівчат. Проте автор цих рядків вирішив розвинути тему. Почав розпитувати - виявилося, не сутенер.

Дуже заможній чолов’яга років під 30 шукав чергову кралю для свого гарему (і таке буває). За його словами, дівчина надає йому різнопланові інтимні послуги, відпочиває у різних закладах і його приватних садибах тощо. За це «спонсор» одягає її, платить непогані гроші. Почали розпитувати про розцінки. Оральний секс він оцінив у… 2 тисячі євро! А от «щось інше», як він сказав, коштуватиме дорожче. Все б нічого, але при реєстрації профілю Ірини Смоляр я вказав її вік - 16 років. Тобто у такому разі Законом передбачено, як мінімум, статтю за розбещення неповнолітніх... Висновки хай зробить читач.

Отже, провівши експериментальне знайомство в Інтернеті, журналіст не лише досхочу поспілкувався з молодими людьми, а й наштовхнувся на підводні камені віртуальних знайомств. Але певен, що у кожного, хто спробує, буде своя, не менш цікава історія, а можливо, і зі щасливим фіналом. Проте, шукаючи кохання в Інтернеті, будьте пильними та розсудливими.

3 коментарі:

Анонім сказав...
Автор видалив цей коментар.
Анонім сказав...

Хороший пост на хороший блог .. Знайомства http://tringuladating.com/ послугами служби знайомств безкоштовно

Анонім сказав...

Щеб, якщо не хочеш "світитися" краще не ставити красивих фото. Мальованої аватарки і 2-ох не дуже вдалих фото вистачить, щоб повністю відфільтрувати таких залицяльників :)

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"