четвер, 22 жовтня 2009 р.

Пономарьов заблукав у Рівному, а Руслана знесла паркан біля улюбленого мотелю

У вівторок, 20 жовтня, у рамках мистецької акції «З Україною в серці», започаткованої Всеукраїнським Благодійним Таврійським Фондом, Рівне відвідали троє виконавців, які свого часу представляли Україну на Євробаченні, – Олександр Пономарьов, Руслана і Тіна Кароль. Перед концертом вони потеревенили із журналістами.

Зокрема Олександр Пономарьов повідав, що неподалік в’їзду до Рівного у нього в машині зламався GPS-навігатор - прилад, що показує дорогу. Тому він дуже довго шукав готель «Мир», який організатори туру обрали місцем для спілкування зірок із журналістами. Каже, що підтримав політичну силу, яка сприяє їхньому туру, бо хоче, аби в країні відновилися цінності, утрачені останніми роками.

Руслана зізналася, що дуже скучила за великою аудиторією та «сольняками», тобто концертами спільно з іншими артистами. Каже, що вірить лише в одну політичну силу, інші розчарували.

- Якщо на виборах Президента переможе опозиція, я зберу валізи і поїду геть з країни, - заявила Руслана. – Мене не влаштує той факт, що країною керуватиме двічі засуджена людина. Я з усією відповідальністю зізнаюся, що боюся його. Напевно, всі зрозуміли, про кого йдеться.

Тіна Кароль переконує, що погодилася підтримати тур «З Україною в серці», коли отримала листа із запрошенням від Благодійного Таврійського Фонду.

- Із Русланою та Сашком Пономарьовим ми ще не співали разом на концерті, дуже рада з ними працювати, - сказала Тіна.

Також вона пригадала, що була у Рівному наприкінці серпня, і цей період викликає не найкращі спогади. Тоді її запросили на благодійний концерт, що відбувався на стадіоні «Мототрек».

- Коли приїхали, нам сказали, що за концерт не заплатять. А якщо хочемо, можемо вийти на сцену і поспівати просто так, - обурилася Тіна Кароль. – А людям оголосили, що ми не змогли приїхати через проблеми із дорогою, хоча ми і гурт «Лама», яким також відмовили в оплаті, були неподалік сцени.

Раптом Руслана пригадала, що її також запрошували на той проект, навіть просили підсобити зі світлом і сценою.

- Добре, що відмовилася, бо разом з Тіною потрапили б у халепу, - зазначила Руслана Лижичко. – Хоча з часом у мене зараз не дуже - працюю над спільним проектом із «мамою» R’n’B музики Міссі Елліот. Світ побачать навіть спільні відео роботи. А нещодавно співпрацювала із декількома закордонними виконавцями. Цьогоріч з концертами об’їздила чи не увесь світ – від США і Канади до Південної Кореї. Маємо й декілька свіженьких музичних нагород.

Організатори туру розповіли, що зірки, відвідуючи міста, вже встигли виступити перед майже 700-тисячною аудиторією.

Руслана зізналася, що їй подобається виступати там, де ще не бувала. «Днями відвідували в рамках туру «З Україною в серці» Кам’янець-Подільський, мешканці міста охоче йшли на концерт», - сказала зірка.

Тіна Кароль підтримала слова колеги, пригадала, що не бувала у Житомирі, тож хотіла б дати там концерт. «Люблю їздити містами України, тут готують смачніше, аніж у Києві», - лестить Кароль.

Куди простіше Пономарьову, який зізнався, що йому подобається всюди: «Головне - вийти на сцену і побачити перед собою щасливих від твого приїзду людей».

Також Руслана повідала про те, що полюбляє зупинятися в одному з мотелів, що знаходиться поблизу в’їзду до Рівного.

- Біля цього мотелю я… знесла паркан, не вписавшись автомобілем, - посміхнулася зірка. – Навіть не знаю, як так вийшло.

0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"