четвер, 22 квітня 2010 р.

Мер Рівного заробив 300 тисяч

Рахувати чужі гроші - ознака поганого виховання. Проте чимало людей подекуди намагаються зазирнути в чужу кишеню. Одні просто заздрять, другі щиро радіють за інших. Мабуть, аби не наврочили, більшість приховує свої статки. Але не всі. Наприклад, міський голова Рівного Володимир Хомко днями повідомив, скільки заробив за минулий рік.

Отож, як повідомили з відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Рівненської міської ради, загальний дохід пана Хомка та його дружини (заробітна плата, доходи від оренди й отриманих дивідендів) у 2009 році склав 298 тисяч гривень. В тому числі, 175 тисяч гривень – становить дохід безпосередньо міського голови.

Також стало відомо, що у власності Хомка перебуває земельна ділянка площею 0,5 га в Гощанському районі, яку той отримав у спадщину, квартира площею 72 кв.м. у Рівному, квартира у Києві площею 90 кв. м., а також автомобіль Skoda.

На жаль, решта високопоставлених чиновників про свої доходи поки що мовчать. Чи то посоромилися відзвітуватися перед громадськістю, чи вирішили не висовуватися.

Автор цих рядків на Інтернет-порталі «Базіка» запитав рівнян: «Чому більшість впливових людей приховують свої декларації про доходи?». Станом на вівторок
- 70 відсотків мешканців міста підтримали варіант: «їм є що приховувати»,
- 15 відсотків вважають, що «нема чого рахувати чужі гроші»,
- 5 відсотків підтримали напівжартівливий варіант відповіді - «соромляться».

З голосування видно, що провладним багатіям не зайве було б відзвітуватися перед мешканцями Рівненщини.

0 коментарі:

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"