понеділок, 1 серпня 2011 р.

«Сіті» та футбольні миті

На минулих вихідних відбувся міні-футбольний турнір “Stadio Cup”, приурочений до річниці розважального закладу «Стадіо Паб». В ньому взяла участь вражаюча, як для масштабів Рівного, кількість учасників – 24 команди. У цьому переліку значиться і футбольна дружина тижневика «Сіті Рівне».

Пропозицію взяти участь у футбольних баталіях підтримали відразу. Адже ми всіляко схвалюємо здоровий спосіб життя й активний відпочинок. До складу команди увійшли наші колеги, ділові партнери та просто друзі.

Рамку воріт охороняв ваш покірний слуга, в полі діяли Павло Щиглевський, Ростислав Герявенко, Віктор Степанюк, Максим Мартинюк, Слава Ігнацевич, Олег Бойчук, Сергій Ющишин та Віктор Конончук.

На першому етапі змагань ігри відбувалися у 4 групах. В кожній з них – 6 команд. Жереб відправив команду «Сіті Рівне» до так званої «групи смерті» - групи «А». Її так прозвали, оскільки нашими конкурентами до виходу у фінальну частину були команди «Сокіл Садове», що складалася із професійних футболістів, які грають на область (екс-гравці МФК «Рівне») та «Провокатор» - хлопці, які кілька останніх років вигравали цей кубок. Іншими конкурентами по групі були «Стандарт», «АвтоЛюкс» і «Кардинал» (фанати однойменного клубу).

Не стану вдаватися у подробиці всіх перепетій, скажу відразу: «Сіті Рівне» зайняла 3-тє місце в групі із 9-ма очками, а до фіналу потрапили перші дві команди. Прогнозовано ними стали «Сокіл Садове» і «Провокатор» - вони здобули по 12 очок. При чому, переможці визначилися лише в останніх матчах, і до кінця не було зрозуміло чия візьме – «Сіті» чи «Провокатора».

Організатор змагань Максим Коваль, коментуючи наш результат, зазначив: «Сказати чесно, я не очікував, що ваша команда так добре виступить. Група у вас була дуже сильна і 3 місце в ній - це зовсім не погано!».

Міні-футбольний турнір “Stadio Cup” виграла команда «Карат». У напруженій фінальній баталії хлопці здолали «Сокіл Садове».

Під час підготовки до турніру у керівництва «Сіті Рівне» з’явилася ідея: а чому б з нагоди річниці газети, яку видання святкуватиме 30 вересня (саме цього числа минулоріч вийшов перший номер тижневика), не організувати власний міні-футбольний турнір «Кубок Сіті-2011», який зробити щорічним? Запросити команди інших друкованих видань, команди від читачів, партнерів, політичних сил і навіть влади. Адже і в обласному центрі, і на Рівненщині загалом проводиться не так багато змагань подібного рівня, які спонукали б людей викинути з рук пляшку чи цигарку і взяти м’яч, просто подати приклад.

Доки ми обдумуємо всі особливості організації і проведення подібного турніру (про це повідомимо через кілька номерів «Сіті»), раджу читачам і всім бажаючим вже збирати свої команди і бути готовими заявитися на змагання. Одне можу сказати точно: до призового фонду увійдуть не лише кубки і медалі, а й чудові подарунки від наших партнерів. Залишайтеся з нами!

2 коментарі:

Анонім сказав...

нас запросіть. РТБ;))

Анонім сказав...

юхуууууууууу

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"