пʼятницю, 2 квітня 2010 р.

З тенісних кортів на модельний подіум

Так вже історично склалося, що переможницю конкурсу краси «Міс Рівненщина» називають найкрасивішою дівчиною краю. Відповідно,  мешканці мають право знати про свою «перлину» якнайбільше! З цією метою я запросив до розмови цьогорічну переможницю Дарину Сачук.


- Два тижні тому ти стала Міс Рівненщина-2010. Що давалося найважче упродовж конкурсу?

- Були важкі репетиції, але в мене жодного разу не виникала думка: «Все! Годі! Більше не можу!». Постійно підтримувала форму, адже розуміла, що на кону. Скигліям у подібних конкурсах нічого робити. Підготовка до фіналу загалом проходила у дуже спокійному руслі, кожну учасницю підтримувала директор конкурсу Вікторія Дембіцька, тож упевненість у власних силах ніщо не підривало. Думаю, саме це допомогло мені перемогти, незважаючи на те що у модельному бізнесі я лише кілька місяців.

- Як інші конкурсантки сприйняли те, що перемогли не вони. Бачив, дехто одразу тебе привітав. Але не всі…

- Декілька фіналісток просто дуже засмутилися, це ж природно – кожна модель до останнього вірила, що під час оголошення Міс Рівненщина-2010 назвуть її прізвище. Серед дівчат не було таких, хто після конкурсу рвав на собі волосся, кажучи: «Я була кращою! Чому не я перемогла?!». Бо упродовж підготовки ми всі потоваришували. Особисто я навіть після фіналу з деким підтримую дружні зв’язки.

- Якими були відчуття, коли ти прокинулася наступного дня. Відразу усвідомила, що сталося напередодні?

- Я не могла повірити в це! Вранці вийшла з кімнати і відразу почимчикувала перевірити, чи є корона. Коли побачила її, сказала собі: «Отакої! Доведеться змиритися!» (сміється- авт.). Відтоді телефон дзвонив не стихаючи, кожен рвався привітати з перемогою.

- Ти виступала під №13. Чи не стало це число твоїм улюбленим після перемоги? І взагалі, як ти ставишся до символізму чисел? Адже дехто вірить, що від співпадіння тих чи інших чисел залежить майбутнє людини.

- Можливо, когось 13 і лякає, а до мене привернуло удачу. Та й до конкурсу я не боялася таких речей, як «п’ятниця, 13-те» чи щось подібне. Зрештою, символікою чисел я ніколи не переймалася. Моє улюблене число 6. Цікава комбінація виходить… Можливо, хтось у цьому побачить якийсь смисл, але не я.

- Організатори оголосили, що переможниця отримає прикраси на суму 16 тисяч гривень. Що це за прикраси?

- Це браслет із коштовними каменями та дуже файний перстень.

- Під час фіналу «Міс Рівненщина-2010» ведучий Кузьма Скрябін назвав себе «патлатою мавпою». Упродовж вечора він жартував, підколював індійського співака Сингх Маніша, скубав учасниць тощо. Тобі вдалося з ним познайомитися?

- На жаль, поспілкуватися не вдалося. Після оголошення мене, як переможницю всі обступили, було не до того. Через натовп навіть рідним і близьким людям було важко підступитися. Щоправда, фото на згадку того дня все-таки зробили – ми з кількома моделями затиснули Кузьму, і вийшов дуже веселий знімок.

- Ти професійно займаєшся великим тенісом. Коли це почалося, хто вклав тобі до рук ракетку? Це хобі чи щось більше?

- Коли мені було 6 років, батьки запитали: «Хочеш займатися тенісом?». Я довго не роздумуючи, погодилася. Після року тренувань почала брати участь у змаганнях. Перше з них відбувалося у Рівному, на ньому виступило 6-7 учасників. Це був мій перший досвід, але з деким із моїх супротивників я час від часу спілкуюся досі!

- Який період у тенісній кар’єрі для тебе найвизначніший?

- Свого часу я тренувалася у Києві. Тоді ж мені надійшло запрошення від Академії тенісу Сполучених Штатів. Я не могла знехтувати можливістю займатися тенісом на такому високому рівні, тож погодилася. Академія знаходиться на південному узбережжі США, у курортному місті Маямі. У мене був дуже відомий тренер Тарік Бенабілес, який виховав таких тенісистів як Енді Роддік, Гаель Монфілз, Річард Гаске. В Штатах мешкала півроку, за цей час довелося ще й в інших країнах на різних турнірах побувати. До Рівного повернулася минулоріч.

- Як удається поєднувати теніс і модельну справу?

- На подіум я потрапила нещодавно, перед новим роком. Вирішила повчитися у школі моделей «Панна», думала, це піде мені на користь. І тут у мене запитали, чи не хочу взяти участь у «Міс Рівненщина». Звісно, я погодилася, вдалося пройти два кастинги. На цей період довелося взяти паузу в спорті.

- Якби довелося обирати між участю у «Міс Всесвіт» і Вімблдонським тенісним турніром, яке рішення ти прийняла би?

- Вже кілька місяців не тренувалася… Якби прямо зараз запитали, обрала б «Міс Всесвіт». А якби у той момент, коли була у гарній спортивній формі, прийняла б рішення на користь тенісного турніру.

- Як модельний бізнес впливає на твоє особисте життя? Маєш якогось особливого шанувальника?

- З’явилося багато таємних шанувальників! Пишуть анонімні повідомлення в Інтернеті, телефонують з невідомих номерів, просять познайомитися. До цієї таємничості я ставлюся спокійно, навіть приємно відчувати увагу. Щоправда, у мене виникає підозра, що насправді ці прихильники ще дуже юні. Бо у коханні зізнаватися вони вміють, а упадати за дівчиною – ні (посміхається, - авт.).

- Як свідчить життя, переможниці різних конкурсів краси часто-густо хворіють на "зіркову" хворобу. Як гадаєш, тебе це омине, чи, може, на неї все-таки треба перехворіти?

- В тенісі існує аналогічна проблема. Упродовж десяти років тренери вчили мене, що не потрібно піднімати самооцінку, бо від цього спортсмену  буде тільки гірше. Я це добре вивчила, тож вважаю, що зірковість мені не загрожує.

- Чоловіки говорять, що дівчата або гарні, або розумні. А тих, хто поєднує у собі ці риси, – обмаль. Вони мають рацію чи ні?

- У певному значенні. Але ж є дівчата, які синтезують красу й інтелект.

-А ти себе до яких відносиш?

- До тих, що синтезують (сміється, - авт.).

- В офіційній інформації про конкурсанток «Міс Рівненщина-2010» зазначено, що ти мрієш стати відомою моделлю і відкрити власний бізнес. Про що саме йде мова? Можливо, є ще якісь плани на майбутнє?

- Все життя моделлю не пропрацюєш. Та й на нинішньому етапі постійної роботи у цій сфері мені ніхто не гарантує. Рано чи пізно потрібно задуматися над іншим видом заробітку. Я ще не міркувала, який це має бути бізнес, але переконана, що потрібно відкрити власну справу. Спочатку хочу здобути освіту, а тоді вже мізкуватиму, як на життя заробляти. Попередньо планую податися у якийсь зі столичних ВНЗ, проте зі спеціалізацією ще не визначилася. Головне, аби навчили бути хорошим керівником! Відносно тенісу, то поки що я не пов’язую з ним своє майбутнє. Незважаючи на те, що маю багато грамот, медалей та кубків, в тому числі й зі Сполучених Штатів.

- Невдовзі представлятимеш Рівненщину на конкурсі краси «Міс Україна-2010». Як оцінюєш свої шанси?

- Думаю, досягнути чогось буде значно складніше, ніж на «Міс Рівненщина-2010». Але, разом з тим, вважаю, що маю такі самі шанси, як й інші учасниці. Тож доведеться добряче попрацювати, аби гідно представити наш край на всеукраїнському конкурсі.

1 коментарі:

Юрий сказав...

Красивая девочка...

Дописати коментар

Про мене ;)

Моє фото
Журналіст, блоггер, адмін найбільшої спільноти м.Рівне у ВК "Типове Рівне"
 
Передрук матеріалів ЛИШЕ за погодження з автором або за умови наявності гіперпосилання на "Блог дядька Пола"